COVID-19: Find out more about what we're doing to keep our studios safe and hygienic.

We’re Europe’s largest yoga business. Since 2013, over 100,000 people have immersed themselves in a Hotpod class at one of our 50+ locations around the world.

Join us at our  studio for yoga in its most potent form. You’ll stretch further, breathe deeper, sweat harder and melt fully into the Hotpod experience – a balanced flow of active and passive postures, working the body and calming the mind in equal measure. You’ll step into our pod and immediately find yourself a million miles away from the every day. Bring water and a towel to enjoy the unique immersion that is a Hotpod Yoga class. To understand it, you’ve got to experience it

studio facilities

  • Changing
  • Mats

Signature Inflatable Studio

Vinyasa flow

37 degrees

All levels welcome

find us

Strada Aurel Vlaicu nr. 158, Sector 2, Bucureşti, Bucureşti, 020094, RO

Mariana Dragan

Silviu Constantinescu

Pasionat de fitness si arm balances, Silviu a inceput sa practice yoga in 2017 si de atunci nu s-a mai oprit. Clasele lui sunt dinamice dar relaxante, cu accent pe miscare si tranzitii. Ii plac mult posturile de echilibru, in picioare sau in maini.

Adriana Gheorghiu

Adriana a inceput sa practice yoga pentru ca o ajuta sa fie mai aproape de isi doreste ca persoana. A urmat cursurile la Baptiste Power Yoga in Canada. Preda un stil de yoga ce se preteaza pentru toate tipurile de corpuri.

Alexandru Filimon

Luiza Mihai

Luiza a început să practice yoga în urmă cu câțiva ani pentru a-și elibera durerile de la nivelul coloanei. Dragostea pentru această practică au determinat-o să obțină acreditarea de instructor în 2016 pentru a putea transmite și altora beneficiile neașteptate de care a avut și ea parte.

Ioana Hudita

Ioana practică yoga de la vârsta de 11 ani, iar din 2011 impărtăseste prin clasele sale cunoștințele acumulate de la profesori internaționali renumiți din diferite tradiții și stiluri de yoga. Ea călătoreste, invată, conectează oamenii, cultivă și dă mai departe pasiunea pentru o viată armonioasă.

Cristina Ionescu

Crista a început să practice diferite stiluri de yoga în urmă cu 8 ani și este instructor acreditat hot yoga din 2012. Clasele ei sunt adaptate pentru toate conformațiile și nivelele de fitness și te aduc mereu în prezent fie prin schimbarea ritmului clasei, umor sau câte o postură mai neobișnuită.

Corina Doka

Corina a avut prima întâlnire cu yoga în anul 2010, de atunci obținând numeroase acreditări internaționale în diferite stiluri de yoga. Dorința Corinei este de a ajuta cât mai mult oamenii să își mențină sănătatea în stare bună, prin tehnici de yoga simple și accesibile oricui, indiferent de vârsta sau de condiția fizică.

Mircea Nicoara

Mircea este instructor de yoga certificat și un pasionat de filozofie și psihologie, mereu bucuros să discute despre micile detalii și curiozități ale vieții. El explorează constant interdependențele dintre viața de zi cu zi și practica yoga, astfel încât timpul petrecut în fiecare dintre ele să devină, pas cu pas, unul mai plăcut.

Something went wrong, sorry!

We encountered an error with this action.

Something went wrong, sorry!

We encountered an error with this action.