Ever thought about becoming a yoga teacher? Find out about YTT with Hotpod Yoga

We’re Europe’s largest yoga business. Since 2013, over 100,000 people have immersed themselves in a Hotpod class at one of our 50+ locations around the world.

Join us at our  studio for yoga in its most potent form. You’ll stretch further, breathe deeper, sweat harder and melt fully into the Hotpod experience – a balanced flow of active and passive postures, working the body and calming the mind in equal measure. You’ll step into our pod and immediately find yourself a million miles away from the every day. Bring water and a towel to enjoy the unique immersion that is a Hotpod Yoga class. To understand it, you’ve got to experience it

studio facilities

  • Changing
  • Mats

Signature Inflatable Studio

Vinyasa flow

37 degrees

All levels welcome

find us

Strada Aurel Vlaicu nr. 158, Sector 2, Bucureşti, Bucureşti, 020094, RO

Dana Mîrza

Dana Mîrza, instructor Qigong și Tai Chi, instructor Yin Yoga, instructor bodyART. Dana vă va ghida cu multă căldură și răbdare; pentru ea este o bucurie să împărtășească ceea ce a învățat în ultimii 16 ani de la profesorii săi din Europa sau din China, și mai ales din înțelegerea avută prin experiența directă din practic

Liana Vasilescu

Liana practică și predă diferite stiluri de yoga, a urmat cursuri și calificări variate (Hatha, Iyengar Yoga, Ashtanga Vinyasa, Yin etc.) și consideră că e vital, pentru oricine e în rolul de profesor la un moment dat, să înțeleagă cu cine lucrează, să aibă curiozitate și răbdare.

Cristina Paceagiu

Cristina, a început să practice Yoga Asana în perioada în care alerga și în scurt timp a observat cât de mult o ajută în recuperarea după alergare și după mici accidentări. Primele clase de yoga la care a participat au fost chiar la Hotpod Yoga.
Au urmat apoi cursurile de instructor de yoga, 200h in Hatha Yoga, 50h in Vinyasa Yoga, 200h in Ashtanga Vinyasa Yoga, workshop-uri în Iyengar Yoga și o lună de practică Ashtanga în Mysore, India.

Mariana Dragan

Silviu Constantinescu

Pasionat de fitness si arm balances, Silviu a inceput sa practice yoga in 2017 si de atunci nu s-a mai oprit. Clasele lui sunt dinamice dar relaxante, cu accent pe miscare si tranzitii. Ii plac mult posturile de echilibru, in picioare sau in maini.

Adriana Gheorghiu

Adriana a început să practice yoga pentru că o ajuta să fie mai aproape de ce își dorește ca persoană. A urmat cursurile la Baptiste Power Yoga în Canada. Predă un stil de yoga ce se pretează pentru toate tipurile de corpuri.

Luiza Mihai

Luiza a început să practice yoga în urmă cu câțiva ani pentru a-și elibera durerile de la nivelul coloanei. Dragostea pentru această practică au determinat-o să obțină acreditarea de instructor în 2016 pentru a putea transmite și altora beneficiile neașteptate de care a avut și ea parte.

Corina Doka

Corina a avut prima întâlnire cu yoga în anul 2010, de atunci obținând numeroase acreditări internaționale în diferite stiluri de yoga. Dorința Corinei este de a ajuta cât mai mult oamenii să își mențină sănătatea în stare bună, prin tehnici de yoga simple și accesibile oricui, indiferent de vârsta sau de condiția fizică.

Something went wrong, sorry!

We encountered an error with this action.

Something went wrong, sorry!

We encountered an error with this action.