Ever thought about becoming a yoga teacher? Find out about YTT with Hotpod Yoga

prices &
membership

Hotpod Yoga in Bucharest

class passes

420 RON

10 sedinte

Acest permis de clasă va da dreptul cumpărătorului la 10 cursuri la Hotpod Yoga București. Se pot face maximum x2 înscrieri la curs pe zi. Rezervarea în avans este esențială. Acest permis nu poate fi rambursat și va expira la 3 luni de la cumpărare. Dacă nu se specifică altfel, acest permis este netransferabil. Anulările trebuie făcute cu cel puțin 4 ore înainte. Neprezentarea unui curs rezervat sau anulările făcute în termen de 4 ore de la curs vor duce la deducerea cursului din cont.

Oops!

You've already got this membership on your account.

80 RON

Intro Offer

Oferta introductivă de 60 RON este un abonament nelimitat de o săptămână la studioul nostru Hotpod Yoga Bucuresti. Acesta permite o înțelegere rapidă, dar în profunzime a ceea ce Hotpod Yoga are de oferit și de a simți cu adevărat beneficiile fizice și mentale. Se pot face maximum 2 înscrieri la curs pe zi. Acest permis de clasă poate fi achiziționat o singură dată per client. Dacă nu este specificat altfel, acest permis este netransferabil. Anulările trebuie făcute cu cel puțin 4 ore înainte. Hotpod Yoga își rezervă dreptul de a bloca rezervările pentru restul unui permis în cazuri de neprezentări repetate sau anulări întârziate.-un timp scurt. Începe în ziua primei dvs. rezervări.

Oops!

You've already got this membership on your account.

60 RON

1 sedinta

Acest permis de clasă dă dreptul cumpărătorului la o clasă la studioul nostru Hotpod Yoga București. Se pot face maximum x2 înscrieri la curs, pe zi. Rezervarea în avans este esențială. Acest permis nu poate fi rambursat și va expira la 30 de zile de la cumpărare. Dacă nu este specificat altfel, acest permis este netransferabil. Anulările trebuie făcute cu cel puțin 4 ore înainte. Neprezentarea unui curs rezervat sau anulările făcute în termen de 4 ore de la curs vor duce la deducerea ședinței din cont.

Oops!

You've already got this membership on your account.

230 RON

5 sedinte

Acest permis de clasă va da dreptul cumpărătorului la 5 cursuri la Hotpod Yoga București. Se pot face maximum x2 înscrieri la curs pe zi. Rezervarea în avans este esențială. Dacă nu se specifică altfel, acest permis este netransferabil. Anulările trebuie făcute cu cel puțin 4 ore înainte. Neprezentarea unui curs rezervat sau anulările făcute în termen de 4 ore de la curs vor duce la deducerea cursului din cont. Valabil 6 saptamani de la prima inregistrare și nu este rambursabil.

Oops!

You've already got this membership on your account.

180 RON

2 saptamani unlimited

încălzeşte-te alături de noi în universul mov, profită de abonamentul nostru de 2 săptămâni, la numai 150 RON, intrări nelimitate.

Oops!

You've already got this membership on your account.

memberships

350 RON per month

Abonament lunar nelimitat

Acest permis lunar de curs oferă dreptul cumpărătorului la cursuri nelimitate în fiecare lună la studioul Hotpod Yoga București. Odată ce plata este efectuată pentru orice lună, aceasta este nerambursabilă și rambursările nu vor fi emise pentru luni parțiale. Unele cursuri/evenimente pot fi excluse din acest permis de curs, vă rugăm să verificați site-ul web pentru informații suplimentare. Dacă nu se menționează altfel, acest permis de clasă este netransferabil. Se pot face maximum x 2 înscrieri pe zi. Toate rezervările trebuie făcute online, înainte de curs. Orice anulări trebuie făcute cu cel puțin 4 ore înainte de începerea cursului. Hotpod Yoga își rezervă dreptul de a îngheța/bloca rezervările pentru o săptămână sau de a aplica o taxă (taxa va fi stipulată în confirmarea rezervării) în cazuri de neprezentări repetate sau anulări întârziate. Putem varia din când în când prețul permisului de curs, caz în care veți primi un preaviz cu o lună înainte de modificare. Abonamentele de curs pot fi anulate sau suspendate în orice moment, contactând Hotpod Yoga prin e-mail la [email protected], cu un preaviz de cel puțin 2 săptămâni (înainte de începerea reținerii sau de data anulării). Anulările și reținerile nu sunt confirmate până la primirea confirmării.

Bills one cycle at a time.

Oops!

You've already got this membership on your account.

Something went wrong, sorry!

We encountered an error with this action.

Oops, you've already purchased before

This pass can only be purchased once per customer.

New customers only

This pass is only available for new customers, please select a different class pass or membership.

Oops!

Looks like you already have a rolling membership on your account. If you would like to change your membership please email us at[email protected]

Something went wrong, sorry!

We encountered an error with this action.

Something went wrong, sorry!

We encountered an error with this action.